Testimonials

Vets - Evens picture

Enkele jaren geleden zijn we begonnen met de verbouwing van drie appartementen naar een praktijkruimte met duplex appartement. Om kosten te besparen hebben we toen besloten om de werken zo veel mogelijk zelf te coördineren. Na enkele weken zijn we echter tot het besef gekomen dat we professionele hulp zouden nodig hebben. Waarna we, na raadpleging van de markt, besloten hebben om met Camus in zee te gaan.

Onze architecte, Frieka, heeft vanaf de eerste kennismaking een goede indruk op ons gemaakt. Door ons te bevragen over de manier waarop we leven en werken, is ze erin geslaagd een ontwerp te maken dat perfect aansluit op de noden van ons gezin.

Een efficiënte en onderhoudsarme praktijkruimte die elegantie en rust uitstraalt, en, een stijlvolle duplex met geintegreerde speelruimte voor opgroeiende kinderen.

Na de ontwerpfase hebben we Frieka gevraagd om ook de coördinatie van de werken op zich te nemen. Op die manier zijn we er zeker van dat ons budget goed bewaakt wordt. Ze zorgt er immers voor dat de werken binnen de voorziene tijd en budget uitgevoerd worden door ervaren vaklui. Ook over de vorderingen worden we goed geïnformeerd.

Wij zijn erg tevreden en raden haar echt aan bij kennissen die spreken over bouwen en verbouwen. Als je op zoek bent naar een betrouwbare architect met frisse ideeën, oog voor detail en die je project van kortbij opvolgt (binnen het voorziene budget), dan ben je bij Frieka van Camus aan het goede adres.

Vets - Evens
Rudo Vissers - Argoadvies picture

Dankjewel voor al jouw fantastische inspanningen, je prachtige werk en jouw enorme betrokkenheid!! We houden uiteraard contact en zullen zeker ter plekke samen nog een goed glas drinken. Nogmaals dank!

Rudo Vissers - Argoadvies
Erwin Van Waes - Bo & Co picture

Camus architectuur en interieur is een architectenbureau met wie het fijn samenwerken is. Frieka is een architecte die haar dossiers minutieus voorbereidt met volledige aandacht voor de wensen van de klant.

Ze heeft een zeer herkenbare en eigentijdse stijl met veel oog voor detail. Indien je voor Camus kiest, kan je ervan overtuigd zijn dat je het volledige pakket krijgt, zoals het hoort.

Erwin Van Waes - Bo & Co